Наш тим

Искусан тим професора

Како је школа акредитована, јасно је да се у њој реализује национални програм. Но, такав програм који је и веома сложен и веома амбициозан не може да се оствари ако се не одабере најстручнији кадар и ако се унапред не позабавите свим наставним принципима.

Прочитајте више

Васпитни стил

Сигурност и образовање

Свако је дете вредно само по себи. Управо таква чињеница имплицира да различита деца морају изискивати и диференциране процесе учења, индивидуализоване приступе у раду. Наша мисија је да ученике припремимо за прави правцати живот.

Прочитајте више

Родитељи

Ваша активна улога

Помоћи ћемо вам у избору начина на који можете имати активну улугу у образовању вашег детета и приступити нашем систему образовања слањем додатних информација на адресу веше е-поште. Све дадатне информације можете затражити и директним контактом.

Затражите додатне информације

Исхрана деце

Брига о правилној исхрани

Храна се у нашој школи припрема свакодневно, од свежих незамрзаваних намирница. У исхрани не користимо бело брашно и шећер, избегавамо рафинисана биљна уља. Сваког јутра се у школи прави домаћи хлеб без адитива.

Прочитајте више

Potrebne su vam dodatne informacije?

Доставићемо вам све потребне податке у најкраћем року као и одговоре на сва ваша питања.

Основна школа "Коста Вујић"

Школа је добила одобрење за рад од Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, решење бр. 022-05-06/2015-07 од 27. марта 2015. године.
Радно време школе је од 7 до 18 часова.
У првом делу дана ученици похађају редовни програм, имају часове чије су наставне јединице прописане од стране Министарства. У другом делу дана ученици су ангажовани у оквиру радионица иза чијег плана и програма стоји стручни тим школе.
Додатни програм се реализује кроз следеће радионице:
• Центар за проучавање природних наука
• Центар за друштвене науке
• Драмски клуб
• Музичка радионица
• Новинарска редакција „Вести из Костиног кабинета“
• Еколошка радионица
• Борилачке вештине
• Конверзацијски часови на енглеском језику
Сваки школски дан почињемо часом физичког васпитања и музиком. У оквиру школског дана, ученици проводе велики део времена током слободних активности. Контрактирајте нас и затражите додатне информације.